MoliCare Soft -tarravaippavalikoima uudistuu

22. heinäkuuta 2016

MoliCare Soft -tarravaippavalikoima uudistuu kesän 2016 aikana


Imukykyluokkien nimitykset muuttuvat
MoliCare Soft -tarravaipan uudet nimitykset näkyvät oheisessa kuvassa, esim. super plus imukyky on uudistuksen jälkeen nimeltään maxi imukyky. Itse tuote ei muutu eli varsinainen imukyky säilyy ennallaan, vain tuotteen nimitys muuttuu.


Tarravaipan imukykyä kuvaava pisarajärjestelmä uudistuu
Pisarajärjestelmä uudistuu kuvan mukaisesti, uudessa järjestelmässä on 10 pisaraa entisen 4 sijaan.


Vaipassa olevat merkinnät selkiintyvät
Vaipan kuitukangastaustan ulkonäkö muuttuu hieman. Kokomerkinnät ovat selkeämmät ja uudet nimitykset ja pisarat ovat helposti luettavissa. Maxi-imukyvyn (ent. super plus) väri muuttuu siniseksi, jolloin se erottuu selkeämmin super plus -imukyvystä (entinen super).


Uutuutena imukykyluokka maxi plus sekä maxi imukykyyn uusi XL-koko
Valikoimaan tulee kokonaan uusi imukykyluokka maxi plus, koot S, M, L ja XL. Uudet tuotteet ovat saatavilla syys-joulukuun 2016 aikana. Lisäksi Maxi-imukykyyn (entinen super plus) tulee uutena toivottu XL-koko, saatavana syyskuussa 2016.


Tuotenumerot ja pakkauskoot säilyvät ennallaan
Tuotenumerot säilyvät ennallaan, joten tilatessanne entisen tuotenumeron mukaan, saatte varmuudella saman imukykyluokan vaippaa kuin aiemminkin. Uudet tuotteet korvaavat vanhat tuotteet vähitellen, joten eri koot ja imukyvyt saattavat vaihtua eri aikaan.


Imukykyluokkien nimitykset ja pisarajärjestelmä muuttuvat tässä vaiheessa vain MoliCare Soft -tarravaipoissa, muissa Moli-vaipoissa nimitykset ja pisarat säilyvät toistaiseksi ennallaan.

Lisätietoja asiakaspalvelustamme

Tutustu MoliCare -tarravaippoihin kuluttajien verkkokaupassa
MoliCare tarravaipat terveydenhuollon organisaatiolle