Mediplast Fenno Oy 

 

Mediplast Fenno Oy on yksi johtavista terveydenhuoltoalan jakelijoista Suomessa. Sairaalatarvikealalla toimiva yrityksemme tuo maahan, myy ja markkinoi kattavan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, jotka soveltuvat parhaiten kotimaan asiakkaillemme.

Korkean ammattitaitoon perustuva asiakaslähtöinen palvelu, erikoistuotteiden huippuosaaminen ja sujuva toimitusketju ovat yritysstrategiamme kulmakiviä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja helpottamaan asiakkaidemme arkea joustavilla kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla.

Tuotevalikoimamme koostuu mm. perusterveydenhuollon ja leikkaussalin kertakäyttötuotteista, sydän- ja verisuonikirurgian tarvikkeista sekä lääkintälaitteista.

Useat päämiehemme ovat alallaan maailman johtavia yrityksiä. Läheiset yhteistyösuhteet ovat toimintamme lähtökohta, teemme vahvaa yhteistyötä sekä päämiestemme että asiakkaidemme kanssa.

Yrityksemme liikevaihto on tänä päivänä  lähes 14 M€  ja palveluksessamme on n. 25 alan ammattilaista. 
Toimitilamme ja varastomme sijaitsevat Vantaalla, lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Mediplast Fenno Oy toimii ruotsalaisen Mediplast Ab:n tytäryhtiönä. Mediplast on johtava Medtech -tuotteiden toimittaja Pohjoismaissa. Mediplast on ruotsalainen yritys, joka työskentelee sekä omien, että jakelutuotteiden parissa. Mediplastilla on tytäryhtiöt kaikissa Pohjoismaissa, kolme tuotantolaitosta Tanskassa, Suomessa ja Italiassa, pääkonttori sijaitsee Malmössa, Ruotsissa. Liikevaihto on noin 700 MSEK, Mediplast on osa AddLife Groupia, AddLife on listattu NASDAQ OMX Tukholmassa.